アントルメとパティスリー―_フランス美食学におけるパティスリーの歴史的変遷_―
English
日本語
DSpace Home
→
02.紀要 Bulletin of University and Institutes
→
023.外国語学論集 Seinan journal of Foreign Language Studies
→
第5巻1号(2024)
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
アントルメとパティスリー―_フランス美食学におけるパティスリーの歴史的変遷_―
武末, 祐子
Researcher profile
Other Titles:
Entremets et p_tisserie : Histoire de la p_tisserie dans la gastronomie fran_aise
Alternative:
Takematsu, Yuko
URI:
http://repository.seinan-gu.ac.jp/handle/123456789/2600
Date:
2024-07
Publisher:
西南学院大学学術研究所
Alternative:
Seinan Gakuin University Academic Research Institute
ISSN:
2435-8991
Journal Title:
西南学院大学外国語学論集
Volume:
5
Issue:
1
Start Page:
57
End Page:
78
Show full item record
Files in this item
Name:
fl-v5n1-p57-78-tak.pdf
Size:
1.088Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
第5巻1号(2024)
第5巻1号
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Link
Seinan Gakuin University
Seinan Gakuin University TOP
Library
Organization for Education and Research
Researcher Database